Servicii

Asistenta la incarcarea marfii de la furnizor prin intermediul partenerilor nostri externi

La solicitarea clientilor nosti, putem vizita furnizorul de la care ati decis sa faceti achizitia, putem organiza pentru dvs preluarea marfii in regim exworks, FCA sau FOB.

Nu uitati! Exista o solutie pentru orice tip de achizitie/transport.

Transport Maritim

Daca optati pentru transportul maritim noi va putem gasi solutia cea mai buna in functie de necesitatile dvs: timp de tranzit scurt, eficienta costuri, operativitate in expeditie si documentatie.

Reprezentare in portul de descarcare

In portul de descarcare veti avea nevoie de un reprezentant care sa poata negocia cu autoritatile, care sa asiste la incarcarea/descarcarii marfii, care sa prezinta documentele catre biroul vamal si care sa se asigure ca importul/exportul dvs se va derula fara probleme.

VA PUTEM ACORDA INTREGUL NOSTRU SUPORT IN IDENTIFICAREA SOLUTIILOR OPTIME DE TRANSPORT RUTIER INTERN SI INTERNATIONAL PRIN INTERMEDIUL PARTENERILOR NOSTRI. VA PUTEM OFERI CAMIOANE COMPLETE SAU PENTRU INCARCARI IN REGIM DE GRUPAJ, CU PRELATA, CU TEMPERATURA CONTROLATA, PLATFORME PENTRU TRANSPORT AGABARITIC SI PLATFORME TANDEM – CATRE SI DINSPRE MAJORITATEA DESTINATIILOR.

Traficul derulat pana in prezent pe cale aeriana s-a bazat in principal pe preturi foarte bune obtinute de la partenerii nostri externi cu precadere. Astfel reusim sa onoram cereri de transport aerian in conditii de pret avantajoase avand in acelasi timp control permanent asupra marfii la aeroporturile de destinatie/origine.

Exclusive Shipping Services, comisionar vamal autorizat in Portul Constanta, va pune la dispozitie pentru facilitarea operatiunilor Dvs. de import/export urmatoarele servicii :

  • intocmire declaratii vamale de import
  • intocmire declaratii vamale de export
  • intocmire declaratii vamale T2L
  • intocmire declaratii vamale de tranzit
  • consultanta de specialitate privind legislatia in vigoare
  • asistenta pentru obtinerea de certificate si alte documente necesare operatiunii de vamuire a marfurilor
exclusive@aaamail.xyz