Gheorghe Marinescu nr. 3

Constanta

+40 741.20.62.47

Va stam la dispozitie cu informatii!

Lun - Vin: 9:00 - 17:00

Suntem aici pentru dumneavoastra!

Servicii

We want to make it easier for you!

Exclusive Shipping Services este un freight forwarder si shipping agency specializata in transport de marfa, comisionar vamal si asigurare formalitati vamale.

Asiguram import marfa din China, India sau intreaga lume. Daca doresti sa afli cum cumperi marfa din China, trebuie sa ne contactezi.

Totodata asiguram suportul pentru export marfa din Romania in orice tara a lumii.

Asistenta incarcare

Asistenta la incarcarea marfii de la furnizor prin intermediul partenerilor nostri externi

La solicitarea clientilor nosti, putem vizita furnizorul de la care ati decis sa faceti achizitia, putem organiza pentru dvs preluarea marfii in regim exworks, FCA sau FOB.

Nu uitati! Exista o solutie pentru orice tip de achizitie/transport.

Transport maritim

Daca optati pentru transportul maritim noi va putem gasi solutia cea mai buna in functie de necesitatile dvs: timp de tranzit scurt, eficienta costuri, operativitate in expeditie si documentatie.

REPREZENTARE IN PORTUL DE DESCARCARE

In portul de descarcare veti avea nevoie de un reprezentant care sa poata negocia cu autoritatile, care sa asiste la incarcarea/descarcarii marfii, care sa prezinta documentele catre biroul vamal si care sa se asigure ca importul/exportul dvs se va derula fara probleme.

Transport rutier

Va putem acorda intregul nostru suport in identificarea solutiilor optime de transport rutier intern si international prin intermediul partenerilor nostri. 

Va putem oferi camioane complete sau pentru incarcari in regim de grupaj, cu prelata, cu temperatura controlata, platforme pentru transport agabaritic si platforme tandem – catre si dinspre majoritatea destinatiilor.

Transport aerian

Traficul derulat pana in prezent pe cale aeriana s-a bazat in principal pe preturi foarte bune obtinute de la partenerii nostri externi cu precadere. Astfel reusim sa onoram cereri de transport aerian in conditii de pret avantajoase avand in acelasi timp control permanent asupra marfii la aeroporturile de destinatie/origine.

Formalitati vamale

Exclusive Shipping Services, comisionar vamal autorizat in Portul Constanta, va pune la dispozitie pentru facilitarea operatiunilor Dvs. de import/export urmatoarele servicii:

  • intocmire declaratii vamale de import
  • intocmire declaratii vamale de export
  • intocmire declaratii vamale T2L
  • intocmire declaratii vamale de tranzit
  • consultanta de specialitate privind legislatia in vigoare
  • asistenta pentru obtinerea de certificate si alte documente necesare operatiunii de vamuire a marfurilor

We want to make it easier for you

Exclusive Shipping Services este un freight forwarder si shipping agency specializata in transport de marfa, comisionar vamal si asigurare formalitati vamale.

Trimiteti-ne un mesaj folosind formularul, si va vom raspunde in cel mai scurt timp

Suna acum!
Adresa