Gheorghe Marinescu nr. 3

Constanta

+40 741.20.62.47

Va stam la dispozitie cu informatii!

Lun - Vin: 9:00 - 17:00

Suntem aici pentru dumneavoastra!

We want to make it easier for you

Exclusive Shipping Services este un freight forwarder si shipping agency specializata in transport de marfa, comisionar vamal si asigurare formalitati vamale.

Trimiteti-ne un mesaj folosind formularul, si va vom raspunde in cel mai scurt timp

DE CE NOI?

Economisesti timp si bani​

Solutii potrivite in functie de situatie

Personal calificat si dedicat activitatii

Infrastructura organizata si sigura

Recunoscuti de autoritatile nationale si internationale

Firma noastra a fost infiintata din dorinta de a oferi clientilor un suport sustinut si consultanta de calitate in vederea derularii activitatii de import/export. Fiecare companie are nevoie de timp pentru a isi dezvolta propria afacere si cu ajutorul nostru puteti economisi timp si costuri.

Va putem acorda suportul necesar prin identificarea furnizorilor externi, calcularea pretului de achizitie, gruparea partidelor de marfa, verificarea documentelor de transport si transportarea marfii catre depozitul dvs.

Oferim servicii de prestatii externe oriunde in lume prin intermediul partenerilor nostri, servicii de comisionare vamala, transport aerian, maritim si terestru.

Stim ca timpul clientilor nostri trebuie utilizat pentru productivitate iar noi va ajutam sa economisiti timpul de achizitie si transport prin garantarea unor servicii door delivery sustinute de profesionalism si experienta.

Tinta noastra este de a oferi rapid serviciile cele mai fiabile adaptate la cerintele clientilor nostri si de economisire a costurilor indiferent de locatie.

In calitate de freight forwarderi avem abilitatea de a gasi si negocia cu orice transportator maritim  solutia optima pret/calitate catre si dinspre orice  destinatie din lume.

Compania are o vasta retea de corespondenti din intreaga lume care ne permit furnizarea serviciilor de transport de marfa flexibil, eficient, pe uscat, pe mare si aerian.

Suna acum!
Adresa